Certificeringen, waarborgen & lidmaatschappen.

We hebben de juiste papieren, zoals certificaten en lidmaatschappen, om onze professionaliteit te laten zien. Dat betekent dat we niet alleen goed werk leveren, maar ook dat we betrouwbaar zijn. We zijn aangesloten bij belangrijke partners in de bouwwereld, waardoor we altijd up-to-date zijn en een netwerk hebben waar we op kunnen bouwen. Kortom, we regelen de boel goed, om het vertrouwen van de opdrachtgever te winnen en daardoor de beste kwaliteit af te leveren. 

Dalux

Door het gebruik van Dalux waarborgen wij onze kwaliteit. In de online omgeving kunnen onze uitvoerders taken controleren en vastleggen via checklists voor start van werkzaamheden.

De werkplek inspecties voeren wij ook uit via dit online systeem. Door dat het een online omgeving is kunnen we het op zowel op de iPad, mobiel als op de computer in real time volgen.

Lidmaatschap Betonvereniging

Deze vereniging is een platform waar wij kennis kunnen opdoen d.m.v. cursussen en Webinars, dit houd ons op de hoogte van de innovaties binnen de betonbranche.

Lidmaatschap Stubeco

Deze vereniging is een platform waar wij kennis  kunnen opdoen over uitvoeringstechniek en betonconstructies zodat we ook hier op de hoogte zijn van alle innovaties.

Erkend leerbedrijf

BSE Betonwerken bv vormt een mooie samenwerking met SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en Stagemarkt.nl om jongeren de kans te bieden een vak te leren. Binnen ons bedrijf hebben wij leermeesters die de jongeren kunnen opleiden tot Allround Betonreperateur of Allround Betontimmerman

Safety culture ladder (SCL)

BSE Betonwerken bv is op dit moment gecertificeerd  SCL-Ligt trede 3. Het doel is om het veiligheidsbewustzijn te verhogen en de veiligheidscultuur te verbeteren, daarom maken wij gebruik van 7 regels van Houding & Gedrag. Door samen te werken op de bouwplaats ontstaan er minder ongevallen.

VCA

BSE Betonwerken bv is gecertificeerd VCA* we handteren de lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit doen we door gebruik te maken van Toolboxen en werkplekinspecties. Deze Toolboxen verstreken wij in meerdere talen. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze buitenlandse medewerkers ook te verbeteren.

FSC Certificaat (Forest Stewardship Council)

Duurzaamheid is binnen ons bedrijf belangrijk en daarom zijn wij sinds 2020 FSC gecertificeerd en sinds 2023 FSC -projectgroep certificaat en kunnen wij aan het eind van onze projecten de klant voor zien van een deelnamebewijs.

Houding & gedrag bij B.S.E.

Bij B.S.E geloven we in teamwork. Alleen samen kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Bij teamwork hoort luisteren naar elkaar. Ook motiverende woorden richting collega’s horen bij een goede werksfeer. Maar natuurlijk alleen als er ook veilig gewerkt wordt.